Sisustus ja julkisivulaatat

Keraamiset sisustus- ja julkisivulaatat pienrakentajien ja yritysten käyttöön.

Valikoimamme koostuu Estiman kauniista ja ekologisista keraamisista laatoista. Estiman keraamisten laattojen tuotantoon käyttämät raaka-aineet ovat ekologisia ja hygienisiä. Kaikki laatat ovat tarkkojen turvallisuus ja laatuvarmistuksen mukaan tuotettuja ja valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Myös laattojen valmistukseen käytetetyt väripigmentit ovat luonnonmukaisia. Estima uskoo luonnonvarojen huomioimiseen tuotantoprosessissaan. Tere Oy:n maahantuomien laattojen uusimpaan teknologiaan perustuva tuotanto ja esteetön luovuus tuovat sisustus- ja julkisivulaatat uudelle tasolle. Löydät Estiman vuoden 2021 katalogin löydät täältä ja Ametis kokoelman katalogin täältä. 

Meillä on yli 30 tuotekategoriaa ympäristöystävällisiä ja kauniisti muotoiltuja laattoja. Tilaa kauttamme tarpeidesi mukaisia moderneja laattoja!

Design
Wood
Stone
Marble
Cement
City
Technica
Decors

Estiman laatat ovat valmistettu johtavien italialaisten valmistajien uusimmalla teknologialla. Tämän vuoksi Estima on pystynyt saavuttamaan tuotannossaan suljetun kierron, jonka valmistusjärjestelmä on melkein täysin jätteetön. 

Estima kehittää ja integroi tuotantoon uusia teollisuuden innovaatioita kuten esimerksi DIGITAL PRINT tuotantotekniikkaa. Tämä teknologia tuo valmistukseen pienen sarjatuotannon etuja, lyhentää tuotantoaikaa ja tuo piirtämisen, suunnittelun sekä uudet suunnitteluratkaisut uudelle tasolle.

Ota yhteyttä 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä.

Laadukkaat keraamiset laatat pienrakentajien ja yritysten käyttöön Tere Oy:lta

Estiman laattojen moderni tuotanto ja esteetön luovuus tuovat sisustus- ja julkisivulaatat uudelle tasolle. Kaikki laatat ovat tämänhetkisten turvallisuus- ja laadunvalvontarajoitusten mukaan tuotettuja.  Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja Estiman keraamisista laatoista.