Väistötilaratkaisut

Tarjoamme energia- ja kustannustehokkaita väistötiloja juuri sinun tarpeisiisi mukautettuna. Tere Oy tuo markkinoille ensiluokkaisia väistötiloja kustannustehokkaasti ja ympäristö huomioonottaen. Väistötilamme sopii kuntien ja yritysten tarpeisiin. 

Väistötilamme voi ostaa tai vuokrata määräajaksi. Haluamme tarjota tilan, joka voi toimia tilapäisratkaisuna tai siihen voi jäädä pysyvästi. Asennamme ja puramme väistötilan sopimuksen mukaan sinulle sopivilla ehdoilla. 

Väistötilamme voi toimia esimerkiksi kouluna, päiväkotina, majoitustilana, toimistona tai vaikka palvelutilana. Mikä ikinä sinun tarpeesi onkaan, mukautettava väistötilamme toimii ensiluokkaisena tilana.

Väistötilamme on mahdollista tilata useissa eri kokoluokissa sekä yksi- tai kaksikerroksisena. Sähkö, LVI-liitännät ja ilmastointi ovat valmiina tarpeidesi mukaan.

Ympäristöystävällisyys

Väistötilamme on ympäristöystävällinen ja perustuu uusiokäyttöön. Säästetään luontoa yhdessä uusiokäytöllä ja energiatehokkuudella. 

Kustannustehokkuus

Energiatehokkuus on yksi väistötilamme tärkeimmistä elementeistä. Tilojen energiatehokas uusiokäyttö on asiakasystävällistä ja kustannustehokasta.

Mukautettavuus

Väistötilamme on täysin mukautettavissa sinun tarpeisiisi sopivaksi. Väistötilan ominaisuuksia voidaan muuttaa tarpeisiisi sopiviksi.

VÄISTÖTILAT SINUN TARPEISIISI MUKAUTETTUNA

Väistötilaratkaisuiden markkina on aiemmin pitkälti rajoittunut parakkiperusteiseen valmiiden konttien vuokraamiseen. Tere Oyn missio on tarjota laadullisesti parempia ja toimivampia kiinteistöjä yritysten ja kuntien käyttöön lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. 

Olemme ympäristöystävällisiä, kustannustehokkaita ja täysin sinun tarpeisiisi mukautettavia.

Ota meihin yhteyttä

Ole hyvä ja jätä viesti. Otamme sinuun yhteyttä.

"Muunneltavuus on valttimme. Sinä päätät, me toteutamme."

Väistötilat juuri sinun tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi väistötilan ostamisesta tai vuokraamisesta.